Praktijk SanaPura  
Massage, energetische behandelingen,      ademwerk/trauma release

Trauma Release & Breathwork

Trauma is een onverwerkte gebeurtenis uit het verleden.

Zo'n gebeurtenis kan een grote impact hebben. Een moeizame bevalling, pestgedrag, ziekenhuisopname, ongeval, chronische stress, burn-out, ook worden stukken doorgegeven vanuit ouders, eerdere generaties of zelfs uit vorige levens.

Trauma kan diep verankerd zitten in ons onderbewuste, hierdoor kunnen allerlei klachten ontstaan, zowel fysiek als mentaal en het kan ons beperken in ons dagelijks functioneren. Er kunnen patronen ontstaan waar we mee worstelen.

Trauma Release en Breathwork kunnen hierbij ondersteuning bieden, diepere lagen van jezelf worden aangeraakt.


Trauma Release - BRTT®
Dit is een lichaamsgerichte methode om op een natuurlijke manier spanningen in het lichaam los te laten. Door specifieke oefeningen te doen, wordt het natuurlijke mechanisme van het lichaam getriggerd. Hierdoor kunnen spanningen losgelaten worden en kom je weer terug in de oorspronkelijke ontspannen staat.


Breathwork - TRB®
Door gericht en intensief te ademen begeleid met speciale muziek wordt het lichaam getriggerd en kom je in contact met je lichaam en je diepste kern, zo kan er een proces op gang komen.

Je gaat als het ware als “toeschouwer” terug naar een vroegere herinnering/gebeurtenis en kunt dit zonder oordeel gadeslaan.

In je lichaam opgeslagen trauma, emoties en spanning kan worden losgelaten in een veilige en ontspannen setting.

Door beide sessies achter elkaar te ondergaan kun je in dieper in proces gaan.Het geeft rust en ruimte, de energie kan weer stromen.

BRTT®& TRB® kan helpen bij o.a.

Migraine

vermoeidheid

Burn-out

slapeloosheid

stress

angst

spirituele groei

depressie

hyperventilatie

chronische pijnen

persoonlijke ontwikkeling